Salut! Numele meu este Liliana Harbuz și sunt make-up artist, lash stylist și brow artist în cadrul echipei Evident Body & Beauty Center. Sunt un minierou prezent la datorie atunci când femeile au nevoie să se simtă speciale.

Mă consider o persoană norocoasă deoarece fac ceea ce îmi place. Pentru mine jobul este o plăcere, o pasiune. Mai mult de atât, sunt înconjurată de oameni minunați, dedicați și profesioniști de la care am de învățat tot timpul.

Pasiunea mea pentru frumos a început încă din copilărie. Priveam cu admirație femeile machiate și aranjate. Odată cu înaintarea în vârstă am început să achiziționez produse de make-up și să mă machiez pe cât puteam de elaborat. Prietenele au început să apeleze la mine pentru a le machia la diverse ocazii.

În anul 2014 am considerat că este momentul pentru un curs de bază. Așa am ajuns pe mâinile Ramonei Chiriță, căreia îi mulțumesc și acum pentru răbdare, profesionalism și pentru că este un om minunat.

Au urmat diverse perfecționări: de la machiaj de mireasă la machiaj de podium și fantezie. Cu siguranță vor mai urma și altele. Machiajul este și va rămâne iubirea mea dintâi.

În 2018 am decis să fac încercarea de a intra în lumea extensiilor de gene. Părea un domeniu ușor și bine remunerat. Așa am ajuns să calc pragul academiei Evident Lash Academy și să o întâlnesc pe Ruxandra- Monica Zaharia, un om de excepție, o profesionistă desăvârșită și o prietenă gata să dea mereu o mână de ajutor. Entuziasmul mi-a scăzut foarte repede când am ajuns la partea practică. Atunci am conștientizat cât de greu este acest domeniu și câtă muncă și timp trebuie să investești pentru a reuși. Fără susținerea Ruxandrei și a echipei cu siguranță aș fi renunțat imediat după curs.

Ruxandra nu numai că m-a susținut și îndrumat ci mi-a și oferit un loc în echipa ei, considerând că sunt talentată și că vor ieși lucrări frumoase din mâinile mele. Așadar iată-mă azi alături de una dintre cele mai bune și puternice echipe din domeniu.

Tot în 2018 am decis să urmez și cursul de stilizare sprâncene și vopsire cu henna, sub îndrumarea Dianei Borodina. Scopul principal a fost realizarea sprâncenelor perfecte în cadrul machiajului însă, pentru că mi-am dorit enorm ca femeile să înțeleagă și observe importanța unei forme corecte, am început să ofer servicii de stilizare sprâncene și vopsire cu henna.

Relația și comunicarea cu clientele mele este foarte importantă. Pun întrebări, ascult, propun și decidem împreună. Întotdeauna rezultatul final va fi previzualizat de ambele părți. Cea mai mare satisfacție o regăsesc în ochii lor, la finalul ședinței.
Investesc constant în formarea mea și în produsele pe care le utilizez. Calitatea primează. Aceasta este o regulă, nu o opțiune și toți ar trebui să o luăm ca atare. Clientele mele pot confirma acest lucru și le mulțumesc pentru că au încredere în mine.

Sunt convinsă că parcursul meu în acest domeniu va fi unul lung și frumos. Am învățat că nu ai cum să nu reușești dacă te dedici, dacă investești timp și resurse. Așadar, să aducem zâmbete, zic!

10-21 Februarie 2014- Curs inițiere machior "Școala de make-up Ramona Chiriță": "Machiaj de zi. Machiaj de seară. Machiaj smokey eyes. Machiaj mireasă. Machiaj pentru ședințe foto. Tehnica acuarelei. Tehnica creionului." susținut de către Ramona Chiriță.

23-24 Septembrie 2015- Masterclass " Machiaj în tehnica eyeliner gel. Corecția umedă și uscată a feței" susținut de către Renata Abdullaeva.

Martie 2018- Masterclass "Machiaj mireasă " susținut de către Paulina Buldumea.

16-17 Mai 2018- Curs de perfecționare "Bridal Beauty Bliss" susținut de către Natasha Șpac.

23 Mai 2018- Masterclass "Machiaj de mireasă " susținut de către Ramona Chiriță.

2 August 2018- Curs bază "Extensii gene fir cu fir 1D-3D" susținut de către Ruxandra Monica Zaharia.

17-18 Septembrie 2018- Curs " Arhitectura sprâncenei. Vopsirea sprâncenelor cu henna" susținut de către Borodină Diana.

20-21 Noiembrie 2018- Curs " Extensii de gene fir cu fir- Russian Volume 2D-10D" susținut de către Ruxandra Monica Zaharia

22-23 octombrie 2018- Campionat internațional "Lash Fest" - locul 1 "One by one" - categoria Junior

14 Ianuarie 2020- Curs perfectionare practică 2D-3D susținut de către Tabya Tabuica