Gianina Constantin

Gianina Constantin este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, ce demonstreaza in fiecare zi ca talentul nativ imbinat cu munca si daruire creeaza rezultate uimitoare!

In anul 2016 a participat la cursul de baza intensiv 1D-3D, cum ea insari recunoaste “din curiozitate, sa aflu mai multe despre trucul care ne face pe toate sa aratam impecabil de dimineata pana seara”. A ales sa porneasca la drum sub atenta indrumare a unui trainer recunoscut national si international, Ruzandra Zaharia, alaturi de care lucreaza si in present.

Acest curs, dar si dorinta de a evolua, i-au alimentat curiozitatea si mai mult, lucru care a determinat-o sa participle la numeroase alte cursuri de perfectionare, precum:

  • Extensii gene metoda 2D-3D – trainer Corina Turcuman
  • “Eyelash extension – Ideal volume” – trainer Smirnova Marianna
  • Curs Volume 2D-9D – trainer Natalia Milicenco
  • 2D-4D Hollywood Effect – trainer Sandu Olga
  • “Exclusive modeling”, “Volume eyelash extension Maxi Volume style. Exlusive modeling” si “Volume eyelash extension. Maxi VOLUME style” – trainer Vitalina Rastsiazhenka


  • Cu timpul, curiozitatea sa s-a transformat in pasiune, care, alaturi de talentul nativ, au propulsat-o rapid in cariera, evoluand de la o zi la alta si continuand sa realizeze lucrari exceptionale adaptate pentru fizionomia si preferintele fiecarei cliente.

    Tocmai aceasta evolutie furtunoasa a facut ca in 2018 sa participle la doua conferinte de renume, Lash Masters Conference (Bucuresti) si Top Lash Camp (Brasov), alaturi de invitati si speakeri internationali.