Gianina Constantin este un profesionist in adevaratul sens al cuvantului, ce demonstreaza in fiecare zi ca talentul nativ imbinat cu munca si daruire creeaza rezultate uimitoare!

In anul 2016 a participat la cursul de baza intensiv 1D-3D, cum ea insari recunoaste “din curiozitate, sa aflu mai multe despre trucul care ne face pe toate sa aratam impecabil de dimineata pana seara”. A ales sa porneasca la drum sub atenta indrumare a unui trainer recunoscut national si international, Ruzandra Zaharia, alaturi de care lucreaza si in present.

Acest curs, dar si dorinta de a evolua, i-au alimentat curiozitatea si mai mult, lucru care a determinat-o sa participle la numeroase alte cursuri de perfectionare, precum:

  • Extensii gene metoda 2D-3D – trainer Corina Turcuman
  • “Eyelash extension – Ideal volume” – trainer Smirnova Marianna
  • Curs Volume 2D-9D – trainer Natalia Milicenco
  • 2D-4D Hollywood Effect – trainer Sandu Olga
  • “Exclusive modeling”, “Volume eyelash extension Maxi Volume style. Exlusive modeling” si “Volume eyelash extension. Maxi VOLUME style” – trainer Vitalina Rastsiazhenka


  • Cu timpul, curiozitatea sa s-a transformat in pasiune, care, alaturi de talentul nativ, au propulsat-o rapid in cariera, evoluand de la o zi la alta si continuand sa realizeze lucrari exceptionale adaptate pentru fizionomia si preferintele fiecarei cliente.

    Tocmai aceasta evolutie furtunoasa a facut ca in 2018 sa participle la doua conferinte de renume, Lash Masters Conference (Bucuresti) si Top Lash Camp (Brasov), alaturi de invitati si speakeri internationali.